Odborná porota
![jelinek-cropped jelinek-cropped](https://www.gei-sa.cz/wp-content/uploads/bb-plugin/cache/jelinek-cropped-square.jpg)
Jakub Jelínek
člen odborné poroty
Mladý, ambiciózní kuchař. Miluje českou klasiku, má rád asijskou kuchyni, vyznává kombinace silných a exotických chutí, rád experimentuje. V průběhu své praxe vyzkoušel i italskou kuchyni, byl na stáži u známého kuchaře a restauratéra Mirka Kaliny, porotce Master chef. Nyní pracuje na pozici Sous chef v zámeckém areálu ve Ctěnicích, v hotelu The Granary.
![rytirova-cropped rytirova-cropped](https://www.gei-sa.cz/wp-content/uploads/2018/04/rytirova-cropped.jpg)
Helena Rytířová
předsedkyně odborné poroty
Helena pojila svou profesi fotografky s kuchařskou náruživostí, kterou získala v početném kruhu stále přijíždějících přátel, i v kruhu rodinném. A právě svíčkovou omáčkou se mezi nimi proslavila. Vydala čtyři kuchařské knihy a po přestávce, kdy se věnovala beletrii, se k psaní kuchařek vrací.
![sedlacek-cropped sedlacek-cropped](https://www.gei-sa.cz/wp-content/uploads/bb-plugin/cache/sedlacek-cropped-square.jpg)
Pavel Sedláček
člen odborné poroty
Rockový zpěvák, kytarista a vášnivý kuchař. Vysokoškolský diplom si doplnil o hotelovou školu a je majitelem tří prosperujících restaurací v Praze. V současné době píše kuchařku na téma speciální orientální koření, jehož je velkým obdivovatelem a znalcem.
![stefan-cropped René Štefan](https://www.gei-sa.cz/wp-content/uploads/2018/07/stefan-cropped.jpg)
René Štefan
člen odborné poroty
Šéfkuchař moderní bufetové restaurace Fast Good v Administrativním centru Prosek Point. Propagátor a obhájce staré poctivé "české klasiky". Předává zkušenosti svým studentům kuchařského řemesla, buduje jejich profesní hrdost, rozvoj a zájem o gastronomii.
![nikolaci-cropped nikolaci-cropped](https://www.gei-sa.cz/wp-content/uploads/2018/07/nikolaci-cropped.jpg)
Rudolf Nikolai
člen odborné poroty
Kuchař každým coulem, svůj život zasvětil zážitkové gastronomii. Zajímavý přehled jeho dosavadní praxe: zástupce šéfkuchaře ve francouzském restaurantu Flambéé, sous chef v italské restauraci Ristorante Prosecco, šéfkuchař v Privat JET catering, šéfkuchař restaurantu Oblaca. Momentálně se realizuje opět na pozici šéfkuchaře v pražském pětihvězdičkovém hotelu Kings Court.